Hiljaiseloa

Tämä blogi on elänyt hiljaiseloa muutaman vuoden. Jossain kohdassa menetin mielenkiinnon kirjoittaa asioista ja annoin blogin hiljalleen vaipua unholaan. Niin tämä kuin kaksi muutakin omaa domainia elää varattuina ja odottamassa oikeaa hetkeä hyödyntämiseen. Voi olla ettei nykyisessä maailmassa ole enää tarvetta blogeille.

Olen viimeaikoina kirjoittanut oikeastaan valokuvauksesta karikuvaa.com- blogiin ja jättänyt muut blogit päivittämisen ulkopuolelle. Yksi syy oli oikeastaan se, että viimeisin työsuhteeni rajoitti omalla tavallaan kirjoittamista mm. työttömyydestä ja työnhausta. Lisäksi se työllisti hiukan muutenkin kuin pelkästään ohjaamisen osalta.

Toinen syistä on se, että en ole nähnyt aiheelliseksi miettiä softasuunnittelua, luovuutta tai vaikkapa leania. Ajattelin pitkään, että jätän aiheet väliin ja tähtään hiljalleen eläkkeelle. Valitettavasti vain olen huomannut aiheiden edelleen kiinnostavan ja väliin tekee mieli kirjoittaa omia mieliteitä noistakin aiheista.

Mutta kun ajattelin vielä opiskella hiukan uusia asioita lähinnä ohjelmoinnin osalta, niin samalla ajattelin palauttaa tämänkin blogin henkiin. Ja kirjoitella täällä aiheista, jotka edelleen kiinnostavat minua.

Olen hiukan ajatellut sitä, että alan kirjoittamaan tänne kerran viikossa. Eli viikottain syntyy jotain uutta. Ja samalla jos alan opiskelemaan, niin pyöräytän verstasplus.com- blogin käsittelemään koodaamista ja siihen kuuluvia asioita. Kyseinen blogi on tällä hetkellä täysin tyhjäkäynnillä.

Aihealueet ovat vielä hakusessa, mutta kun alan vanhenemaan ja eläkeikä lähestyy niin uskoisin kirjoittavani paljon raadollisemmin kuin aiemmin. Ja jos kirjoitan raadollisemmin, niin välttämättä osa lukijoista ei ehkä pidä tyylistäni.

Mutta katsellaan mitä tänne tulee tulevaisuudessa, Kari…

P.S. Viikonlopun kirjoitusaihe on todennäköisesti käärmeöljyn myyjät.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *