Tyhjääminen – tuntui pahalta

Tyhjäsin blogin kokonaan eli poistin vanhat tekstit näkyvistä. En kuitenkaan tuhonnut niitä vaan siirrän osan hiljalleen VerstasPlus- blogiin ja luon tähän blogiin yhä enemmän sitä näkemystä jonka haluan vastaavan nykyistä ajatteluani. 

Kun poistaa useamman vuoden kaikki tekstit,  niin se tuntuu pahalta. Niiden tekstien taustalla on pohdintaa, omia näkemyksiä ja ehkä hiukan työelämässä koostunutta kokemusta.

Olen pitkään ajatellut, että viimeiset työuran tehtävät ovat jossain muualla kuin IT- maailmassa. Ja kuitenkin lipsun aina sinne takaisin. Nykyinen työtehtäväni on valmennusta ja seuraavasta en vielä tiedä. Sen näyttää kevät.

Ja hiljalleen yritän hahmottaa mitä haluan seuraavaksi. Harrastusten puolelta asia on vielä aika selvä eli siirryn panostamaan harrastuksiin täysipäiväisesti vasta eläkkeellä. Mutta työelämän osalta on vielä noin kaksi vuotta harmaata aikaa. Veri vetäisi pois IT- alalta, mutta toisaalta se yrittää löytää oman lokosen tältä alueelta. Huomaa edelleen kuinka vaivatonta koodaaminen on.

Eli katsotaan millaista sisältöä tämä blogi tulee lähiaikoina saamaan.

Kunhan taasen pohdin, Kari…

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *