Tyhjääminen – tuntui pahalta

Tyhjäsin blogin kokonaan eli poistin vanhat tekstit näkyvistä. En kuitenkaan tuhonnut niitä vaan siirrän osan hiljalleen VerstasPlus- blogiin ja luon tähän blogiin yhä enemmän sitä näkemystä jonka haluan vastaavan nykyistä ajatteluani. Tämä blogi muuttuu ehkä enemmän henkilökohtaisia näkemyksiä edustavaksi.

Kun poistaa useamman vuoden kaikki tekstit,  niin se tuntuu pahalta. Niiden tekstien taustalla on pohdintaa, omia näkemyksiä ja ehkä hiukan työelämässä koostunutta kokemusta. Toisaalta yritän muuttaa ajatteluani kohti sitä, etten haikaile takaisin IT- puolelle vaan keskityn tarmolla ohjaustyön eri osiin sekä myöskin pohdin asioita yhteiskunnallisesta suunnasta.

Samalla kun päivitän blogin vastaamaan tämän hetkistä tilannetta, niin muutan tulevia tekstisisältöjä vastaamaan päivittynyttä ajatusmaailmaani. Osa teksteistä tulee käsittelemään ohjaustyötä, työllisyyspolitiikkaa, koulutuspolitiikkaa ja kestävää kehitystä kaikissa sen muodoissa. Oma ajatusmaailmani on viime vuosien aikana muuttunut hyvinkin paljon. Vanhetessaan huomaa ettei saa mukaansa materiaa ja siksi toivon, että voisin jättää jäljelle fiksun jäljen omasta elämästäni.

Katsotaan millaista sisältöä tämä blogi tulee lähiaikoina saamaan.

Kunhan taasen pohdin, Kari…

 

 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.