Pieniä pyörälenkkejä ja kukkien ihmettelyä

Kävin eilen kokeilemassa uutta eturengasta ja tein lyhyen alle kymmenkilometrisen lenkin pyörällä. Pääpaino on vielä siinä, että saa ajeltua ilman mitään stressiä lyhyitä lenkkejä ja pääsee seuraavana päivänä sujuvasti kävelemään. Nopeasti nuo lenkit alkaa sitten pitenemään kunnon päiväretkiksi.

Tein lyhyen lenkin, jolla kävin hiukan pidemmällä kuvailemassa sinivuokkoja. Lenkin tarkoitus on vain katsoa, että pyörä toimii ja kaikki asiat kuten ajoasento on hyvä. Samalla noilla lyhyillä lenkeillä tulee taasen rutiinia pyörällä liikkumiseen. Ja lisäksi pääsee hiukan tyhjemmille teille ajelemaan.

Pidän myös siitä, että lenkeillä on joku hyötytarkoitus. Tällä retkellä kävin kuvaamassa metsässä sinivuokkoja ja paluumatkalla kävin äkkiä kaupassa.

Pyöräilyä tukee monikin seikka. Itsellä se on tapa liikkua säännöllisesti sekä myöskin sopii omaan ajatusmaailmaani kestävästä kehityksestä eli siitä että lapsille jäisi mahdollisuus elää tulevaisuudessa edes jonkin verran puhtaassa maailmassa ja luontoa olisi vielä jäljellä.

Kun korona kurittaa tällä hetkellä normaalia elämää, niin silloin pitää keksiä uudenlaisia elämyksiä. Polkupyöräily on yksi omista huveista, joilla saan tyydytettyä kokemusten nälkää.

Kunhan pohdin, Kari…

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *