Blogin uusi elämä

Päätin uudistaa oman blogini eli poistaa sieltä vanhan sisällön. Se jäi vielä piiloon blogin tietokantaan, mutta lukijat eivät pysty sitä lukemaan. Tuntui haikealta piilottaa toistasataa tekstiä, mutta joskus pitää luopua jostain vanhasta.

Uusimisen syy on hyvin yksinkertainen eli se liittyy ammatin vaihtoon sekä siihen, että haluan henkilökohtaisen blogini kertovan enemmän asioista joita teen. Eli blogin sisältö tulee muuttumaan hiljalleen kohti harrastuksiani ja mielenkiinnon aiheitani. Itsehän pidän mm. lähiseutumatkailusta sekä valokuvauksesta. Ja otan väliin kantaa päivänpolttaviin asioihin.

Ylävalikon teksteistä näkee, että minulle tulee lähiaikoina alasivusto portfolion osalta. Sinne tulee ammatinvaihtoon eli nuoriso- ja yhteisöohjaajan  tutkinnon suorittamisen osalta teoriaa, saavutuksia ja merkintöjä opintomenesteyksestä. Sieltä tulee tulevaisuudessa löytymään sitä omaa osaamistani uudelta alalta. Ja myös toisesta blogistani eli Kari kuvaa- blogista löytyy asiaa valokuvaamisesta ja siihen liittyvistä asioista.

Tälläistä tänään, Kari…

 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *