Katukuvaus

Katukuvaus ja ihmisten tarkkailu on aina viehättänyt minua. Minusta on mielenkiintoista seurata ihmisten toimintaa ja käytöstä. Ja nykyään kuvaan myös katukuvausta. En ehkä välttämättä perinteisten kriteerien ja sääntöjen mukaan vaan omalla tavallani.

Itse pyrin kuvaamaan kadulla monipuolisesti ja siten, että suurin osa kuvauskohteista ei pysty valmistautumaan kuvan ottoon. Mikäli ”uhri” kerkiää valmistautumaan, niin hän useinmiten aloittaa esittämisen ja tilanteesta riippuen kuvan sisältö muuttaa muotoaan. Itse pidän tilannekuvaamisesta, jossa kuvattava ei tiedä olevansa kuvauskohteena ja tällöin on omana itsenään.

Katukuvausosiossa saatan kirjoittaa myös arvostamistani katukuvaajista tai kuvaamisen tekniikasta.  ja väliin saatan kirjoittaa pieniä tarinoita jonkin kuvan syntymisestä tai ns. matkakertomuksia omista kuvausretkistä.

Katsotaan mitä syntyy, Kari…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.