Blogien rytmittämistä

Sain uuden alkavan blogin paikoilleen ja nyt minulla on molemmille harrastuksille sekä opiskeluille omat bloginsa. Ja siksi pystyn pyhittämään tämän blogin siihen tarkoitukseen johon haluan. Eli blogin sisältö palaa takaisin omiin mielipiteisiin. Mielipiteitä muokkaa omat opiskeluni ja sen jälkeinen työskentely. Ja uskon, että tulen ottamaan tässä blogissa omien harrasteajatuksieni lisäksi kantaa ajankohtaisiin asioihin.

Blogi on ollut varmaan vuoden puolitoista tuuliajolla, koska en näe mielekkääksi kirjoittaa tekniikasta. En myöskään ole nähnyt mielekkääksi kirjoittaa leanista ja sen merkityksestä. Mutta yhä useammin minua häiritsee määrätynlainen ajattelemattomuus ja osin ammattitaidottomuus. Se varmaan tarkoittaa sitä, että alan uudelleen kirjoittamaan myös vanhoista ammattiaineista ja liitän niitä kiinni tulevaan ammattiin. Portfolio- blogiin tulee opiskeluun ja yhteisöohjaamiseen liittyvät tekstit, mutta uskoisin että tähän blogiin tulevat muita aiheeseen liittyviä tekstejä.

Kuten ylläolevasta voi huomata, niin olen hiukan vielä tuuliajolla tästä blogista. Harraste- ja opiskelublogini helpottavat tilannetta, koska silloin voin niissä pysyä yhdessä aiheessa. katsotaan mit’ tänne alkaa tulemaan.

Kari…

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *