Blogin uusi elämä

Sekalaista höpinää- blogi sai uuden elämän. Muutan omaa kirjoitustyyliäni ja samalla siivosin koko vanhan blogin pois käytöstä. Uusi blogi tulee sisältämään ajatuksia elämästä ja siitä kuinka vanheneva insinööri sen näkee.

Koska blogin nimi on sekalaista höpinää, niin sisältökin tulee olemaan sitä. Yhteiskunnallisia asioita, sekalaista ajattelua johtamisesta ja talouspolitiikasta. Ehkä ajatuksia luovuudesta, ajattelemisesta ja monesta muusta asiasta.

Blogi sisältää myös omia kirjoitusharjoitelmia eli tyylit saattavat vaihdella. Joskus tekstit voivat olla ilkikurisia, joskus sarkastisia ja joskus muuten vain vaikeasti ymmärrettäviä. Ja ei niistä tarvitse pitää tai niiden sisältöä aina hyväksyä.

Tervetuloa lukeamaan blogiani, jota osin kirjoitan kirjoittamisen ilosta. Kari…

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *